GREENHUB BIEDT U ADVIES

Uw woning verduurzamen

De weg naar een groenere woning is een avontuur. Wat zijn de kosten? Welke oplossingen passen het best bij mij? Bij GreenHub zijn we er om deze vragen te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in duurzame oplossingen, hebben we de expertise om u door elke stap te begeleiden.

Waar kunnen wij u mee helpen?

werkwijze.

01

U geeft uw wensen door

U geeft de wensen voor het verduurzamen van uw woning bij ons aan.

02

U krijgt advies op maat

Aan de hand van uw wensen bepalen wij samen met u welke stappen er nodig zijn voor het realiseren van uw doelstellingen

03

Wij ontzorgen u bij de realisatie

Als u kiest om met ons te werken zorgen wij ervoor dat de beste oplossing bij u geplaatst wordt. Duurzaam, veilig en snel!

Reinigen van uw zonnepanelen

Optimale Zonne-Efficiëntie: Onze Zonnepanelen ReinigingsserviceU hebt geïnvesteerd in zonnepanelen om op een duurzame manier energie op te wekken en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar wist u dat vuil, stof en andere afzettingen de efficiëntie van uw panelen kunnen verminderen?
Bij GreenHub zorgen we ervoor dat uw investering maximaal blijft presteren. Maak gebruik van onze zonnepanelen reinigingsservice en laat de zon volop schijnen op uw glanzende, schone panelen.


Vaste Prijs, Zonder Verassingen:
Voor een transparante, vaste prijs per paneel, nemen we alle zorgen uit handen.

Jaarlijks Abonnement, Zorgeloze Service:
Geen herinneringen of agendapunten nodig. Met ons jaarlijkse abonnement zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen periodiek worden gereinigd, zodat ze altijd in topconditie zijn.


Voordelen voor u:

 1. 1. Maximale Efficiëntie: Schone panelen genereren meer stroom. Verhoog uw ROI door regelmatig reinigen.
 2. 2. Langere Levensduur: Door vuil en afzettingen te verwijderen, verlengt u de levensduur van uw zonnepanelen.
 3. 3. Bespaar Tijd: Geen gedoe met ladders of reinigingsmiddelen. Wij regelen alles voor u.
 4. 4. Veiligheid Eerst: Ons getrainde team zorgt voor een veilige en grondige reiniging zonder risico voor uw panelen.

Gun uw zonnepanelen de zorg die ze verdienen en profiteer tegelijkertijd van optimale prestaties en een langere levensduur.

systeemcheck en onderhoud van uw zonnepanelen

Maximaliseer Uw Zonne-Efficiëntie: Systeemcheck & Onderhoud van Uw Zonnepaneelsysteem


U hebt de toekomstgerichte stap gezet door te investeren in zonnepanelen. Maar zoals elk geavanceerd systeem, vereisen ook zonnepanelen periodiek onderhoud om hun optimale prestaties te behouden.

Bij GreenHub gaan we verder dan alleen het reinigen van uw panelen. We bieden een grondige systeemcheck en onderhoudsservice om te zorgen dat elk onderdeel van uw zonnepaneelsysteem op zijn best presteert.

Complete Diagnostiek, Totale Gemoedsrust:
We controleren elk aspect van uw systeem, van de panelen zelf tot de omvormers en de elektrische aansluitingen.

Jaarlijkse Systeemcheck:
Met ons jaarlijkse onderhoudsabonnement zorgen we ervoor dat uw systeem altijd in topconditie is, zonder dat u erover hoeft na te denken.

Voordelen voor u:

 1. 1. Optimale Prestaties: Een goed onderhouden systeem produceert consistent meer energie.
 2. 2. Kostenbesparing: Voorkom dure reparaties in de toekomst door vroegtijdige identificatie van mogelijke problemen.
 3. 3. Verlengde Levensduur: Regelmatige checks en onderhoud kunnen de levensduur van uw systeem aanzienlijk verlengen.
 4. 4. Veiligheid voorop: Onze gekwalificeerde technici zorgen voor een veilige inspectie en onderhoud van uw systeem.

Investeer niet alleen in zonne-energie, maar ook in de gezondheid van uw systeem. Zorg voor consistentie in prestaties, veiligheid en duurzaamheid.

Laadpaal bij u thuis

Naadloos Elektrisch Rijden: Uw Eigen Laadpaal Thuis


Elektrisch rijden verandert onze wereld. En met deze verandering ontstaat de behoefte aan betrouwbare en efficiënte laadmogelijkheden, direct bij u thuis. GreenHub maakt deze volgende stap in verduurzaming bereikbaar voor u.

Van Zonne-energie naar Elektrisch Rijden
Na ons te hebben bewezen in zonnestroominstallaties, breiden we onze expertise uit met de introductie van laadpalen. We begrijpen dat elke rijder uniek is, en daarom hebben wij twee soorten laadpalen, perfect voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Hieronder ontdekt u wat onze speciaal geselecteerde laadpaal, de Zaptec Go, voor u kan betekenen.

Zaptec Go: De Toekomst van Thuisladen
De Zaptec Go is niet zomaar een laadpaal. Het is een laadoplossing die ontworpen is om perfect in uw leven te passen:

 • Universele Compatibiliteit: Of u nu een nieuwe elektrische wagen heeft of een oudere variant, de Zaptec Go past zich aan uw auto aan voor een efficiënte laadervaring.

 • Compact Design: De kleinste thuislader op de markt, de Zaptec Go is even groot als een tablet. Met een gewicht van slechts 1,3 kg en een ontwerp dat aansluit bij uw woonomgeving, neemt het minimale ruimte in.

 • Slim en Duurzaam: Bespaar op uw elektriciteitsrekening door slim te laden wanneer elektriciteit het goedkoopst is. Bovendien houdt de ingebouwde 4G-verbinding uw laadpaal up-to-date en connected.

 • Snel & Zorgeloos: Met 60% minder onderdelen dan andere laders is de installatie door onze ervaren monteurs snel en probleemloos. Zij garanderen een werkende installatie bij vertrek.

Bent u Klaar om Over te Stappen?
Vul het offerteformulier in op onze website. Na het invullen nemen we contact met u op voor een schouw en werken we naar een installatiedatum toe. Neem de stap naar een duurzame en gemakkelijke toekomst van elektrisch rijden met GreenHub!

Thuisbatterij om zelf stroom op te slaan

Uw Energie, Altijd en Overal: De Thuisaccu van GreenHub


De energietransitie is in volle gang. De zon schijnt niet altijd en de wind waait niet elke dag. Hoe kunt u dan zeker zijn van een constante energievoorziening, vooral als u gebruikmaakt van uw eigen duurzaam opgewekte stroom? De oplossing: een thuisaccu.

Van Opgewekte Energie naar Betrouwbare Opslag
Na het succesvol introduceren van zonnestroominstallaties en laadpalen, vervolmaken we uw duurzame thuisnetwerk met de thuisaccu. Of u nu zonne-energie opslaat voor een regenachtige dag of piekstroom wilt voorkomen tijdens intensief energieverbruik, onze thuisaccu’s zijn uw betrouwbare energiereserve.

Thuisaccu: Uw Persoonlijke Energiebuffer
Onze thuisaccu is niet zomaar een batterij. Het is een intelligent energiesysteem ontworpen om naadloos in uw huishouden te passen:

 • Optimale Benutting: Sla overdag opgewekte zonne-energie op en gebruik deze ‘s nachts. Zo haalt u het maximale uit uw zonnepanelen.

 • Zekerheid en Continuïteit: Zelfs tijdens stroomstoringen of op bewolkte dagen kunt u vertrouwen op een constante energievoorziening.

 • Slimme Energiebeheer: De accu kan piekverbruik detecteren en daarop inspelen, wat bijdraagt aan de levensduur van uw apparaten en stabiliteit van uw stroomnet.

 • Duurzaam en Efficiënt: Onze accu’s zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid en efficiëntie, zodat u meer kunt opslaan en minder verspilt.

De Energie van de Toekomst, Vandaag in Huis
Bent u klaar om een integraal onderdeel te worden van de energietransitie? Vul het offerteformulier in op onze website. Na het invullen, plannen we een moment om bij u thuis te komen kijken en bepalen we de perfecte oplossing voor uw situatie.

Zonnepanelen om zelf stroom op te wekken

Zet de Zon aan het Werk: Zonnepanelen via GreenHub


De natuur biedt ons elke dag een overvloed aan gratis energie. Waarom zou u daar niet optimaal van profiteren? Met zonnepanelen transformeert u zonlicht naar pure energie voor uw woning. Een stap naar zelfvoorzienendheid, kostenbesparing én bijdragen aan een betere wereld.

Van Zonnestraal naar Stroom
Bij GreenHub begeleiden we u op de reis naar volledige energieonafhankelijkheid. Of u nu een groot dak heeft of een kleiner oppervlak, wij hebben dé zonnepaneeloplossing die bij uw woning en behoeften past.

Waarom Zonnepanelen van GreenHub?

 • Maximale Energieopbrengst: Onze panelen zijn ontworpen voor optimale energieopname, zodat u het meeste uit elke zonnestraal haalt.

 • Duurzaam en Betrouwbaar: Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, garanderen onze zonnepanelen een lange levensduur met minimaal onderhoud.

 • Kostenbesparing: Door zelf energie op te wekken, ziet u uw energierekening drastisch dalen. Een investering die zich snel terugbetaalt.

 • Milieuvriendelijk: Elke kWh die u opwekt via zonne-energie is een stap in de richting van een groenere en duurzamere toekomst.

 • Esthetisch en Efficiënt Ontwerp: Onze zonnepanelen zijn niet alleen efficiënt, maar ook ontworpen om esthetisch aantrekkelijk te zijn, waardoor ze naadloos opgaan in de architectuur van uw huis.

Jouw Groene Toekomst Start Vandaag
Bent u klaar om de kracht van de zon te omarmen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen? Laat GreenHub u begeleiden op deze groene reis. Vul het offerteformulier in op onze website en we zullen u adviseren over de beste zonne-energieoplossing voor uw situatie.

samen met.