Greenhub Group is dé partner voor efficient ondernemen binnen de duurzaamheids sector. Van lead generatie tot installateurs tot aftersales en onderhoud. Onze slimme oplossingen helpen u uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

meer rust én resultaat !

Bent u klaar om uw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen? Dan is het tijd om de verbinding tussen mens, proces en technologie te versterken! Want zonder deze essentiële connectie, loopt u tegen diverse problemen aan. Vanuit onze jarenlange ervaring in procesoptimalisatie hebben wij verschillende diensten ontwikkeld die ondernemers in de duurzame sector helpen met geld besparen, hogere salesresultaten, realtime inzicht en een betere samenwerking. Om van daaruit meer rust en resultaat a.k.a winst te kunnen creëren.

meer rust én resultaat !

Herkent u dit? De wens om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen, maar steeds het gevoel dat u niet verder komt? De magie zit in de balans tussen mens, proces en technologie.

We hebben in de duurzaamheidssector gezien en ervaren hoe essentieel deze verbinding is. Laat ons u helpen die verbinding te vinden. Van geld besparen tot het boosten van salesresultaten en het creëren van realtime inzichten – ontdek hoe een sterkere samenwerking binnen uw bedrijf niet alleen meer rust kan brengen, maar ook tastbare resultaten a.k.a winst. Gewoon met concrete simpele oplossingen. Durft u de sprong te wagen?

Hier ons imponerende verkooppraatje: Wij zijn gedreven professionals die door veel trials en errors een schat aan ervaring hebben opgedaan. Onze passie is: simpele to the point oplossingen voor concrete uitdagingen realiseren.   Onze kracht ligt in onze (markt)kennis, het leggen van verbanden en het toepassen van technische knowhow.

Dus, laten we de traditionele verkooppraatjes overslaan. Kom gewoon langs voor een kop koffie of thee of pak de telefoon en bel ons. Dan komen we er het snelste achter of en hoe we samen kunnen werken om jullie onderneming naar een hoger niveau te tillen.

stroomlijning workflows

  • Verspil geen tijd en middelen aan inefficiëntie. Laat uw workflows naadloos op elkaar aansluiten en vermijd dubbel werk.

consistentie

  • Zeg vaarwel tegen fouten en inconsistentie. Door een betere integratie zorgt u voor consistentie in al uw gegevens en communicatie.

realtime inzicht

  • Neem sneller en beter onderbouwde beslissingen. Creëer met onze oplossingen realtime inzicht zodat u weet wat er gebeurt.

tevreden klanten

  • Creëer tevreden klanten. Verbeter uw klantenservice door snelle reactietijden, consistente communicatie en een persoonlijke benadering. 

sales zoals nooit tevoren

  • Verbeter uw sales resultaat en creëer een hogere conversie. Vind meer warme leads vanuit een conversationele benadering of laat een deel van de sales door ons uitvoeren.

GREENHUB BIEDT ONDERNEMERS IN SUSTAINABILITY EEN

roadmap voor succes

Greenhub Group is dé partner voor efficient ondernemen binnen de duurzaamheids sector. Van lead generatie tot installateurs tot aftersales en onderhoud. Onze slimme oplossingen helpen u uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

diensten.

Wij kunnen u direct en hands-on helpen. Met onze innovatieve oplossingen zorgen wij ervoor dat processen efficiënter en sneller worden ingericht, waardoor u meer inzicht en invloed krijgt inzake uw personeel, financiën, marketing en sales. Hieronder vindt u een korte opsomming van de oplossingen die wij kunnen leveren.

advies.

consultancy.

Misschien bent u wel op zoek naar een partij die op consultancy en/of interim basis kan helpen. Ook daarin staan wij voor u klaar! Iemand die uw strategie duurzaam kan implementeren in uw organisatie om blijvend resultaat te creëren. Samen bekijken we wat de beste oplossing is die bij u past.

training.

Loopt alles lekker, maar bent u op zoek naar een partij die kan ondersteunen bij het verbinden van uw personeel en het implementeren van uw visie? Of wilt u als directie een of meerdere strategische sessies plannen om samen de juiste koers voor uw bedrijf te kunnen bepalen? Wij ondersteunen u graag!

werkwijze

01

Neem contact op

Onze consultants maken samen met u een probleemanalyse en een bedrijfsscan.

02

Maken van een stappenplan

Aan de hand van de scan bepalen wij samen met u welke stappen er nodig zijn voor het realiseren van uw doelstellingen

03

Behaal uw resultaat

Wij realiseren samen met u de opgestelde doelstellingen. Door implementatie van onze diensten, op consultancy basis of door training/coaching trajecten. Aan u de keus!

wij werken samen.